پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۹:۳۵

نادران در صحن مجلس:

مقابل تناقض گویی و متقلبانه رأی گرفتن از مجلس می‌ایستم

مقابل تناقض گویی و متقلبانه رأی گرفتن از مجلس می‌ایستم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: هر فردی به مجلس معرفی شود که متقلبانه به مسئولیتی رسیده باشد، جلوی وی می‌ایستم.

به گزارش خبرنگار مهر، الیاس نادران در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۱۷ مهرماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکری اظهار داشت: در جلسه هفته گذشته مجلس حسن نوروزی مطالبی را به بنده منتسب کرد که لازم می دانم پاسخ دهم.

وی بیان کرد: نماینده مردم رباط کریم یک سری مطالب را به صورت کذب به بنده نسبت داد و حتی درباره سفر اربعین زاهدی وفا مطالبی مطرح کرد که بنده از این موضوع عبور می‌کنم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نوروزی در جلسه قبلی مجلس بنده را متهم به تناقض گویی کرد و گفت نادران چندی پیش از یک وزیر پیشنهادی به دلیل اینکه سه واحد مسکونی داشته، انتقاد کرده و در مخالفت با وی صحبت کرد اما الان از زاهدی وفا دفاع می‌کند.

نادران ادامه داد: بنده همواره معتقد به این هستم که در برابر تناقض گویی ها می‌ایستم و مسئله مهم برای بنده ملک داشتن یا نداشتن نیست بلکه در مقابل تناقض گویی ها می‌ایستم.

وی متذکر شد: درباره یکی از وزرای پیشنهادی قبلی که بنده مخالفت خود را با وی مطرح کردم، قضیه از این قرار بود که در گزارشی آمده بود که ۹ واحد ملکی به نام وی است اما آن فرد گفته بود فقط سه واحد به نام اوست و بنده گفتم برای ما روشن کنید بالاخره ۹ واحد ملکی یا ۳ واحد ملکی دارید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنده با متقلبانه رأی گرفتن از مجلس و تناقض گویی مخالف هستم و اگر فردی به مجلس معرفی شود که متقلبانه به مسئولیتی رسیده باشد، حتماً جلوی وی می‌ایستم.

کد خبر 5605050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha